Despre noi

Folarex: Invenția brevetată a unui profesor român revitalizează legumicultura cu 30%

Gândește-te că Folarex este un produs autohton, românesc, creat de un legumicultor, brevetat și premiat internațional. Folarex este îngrășământul natural lichid inventat de unul de-al nostru, un profesor de istorie a cărei elevă de-aș fi fost, m-ar fi învățat cel puțin perseverența și încrederea în munca depusă, prin puterea exemplului.

Compania noastră

La origini profesor de istorie, Dobre Puţinelu (77 de ani) din Izbiceni, judeţul Olt, este un legumicultor pasionat care pare să fi găsit soluția pentru a înlocui tratamentele chimice la plante, tot mai blamate în ultima vreme. Acesta și-a brevetat invenția – un îngrăşământ natural lichid numit Folarex, încă de acum trei ani și spune că toți clienții pe care îi are sunt foarte mulțumiți de rezultate.

Folarex, fertilizatorul creat de Dobre Puținelu este un produs natural obținut din dejecții animale, iar rețeta sa este bine păstrată de inventator. Fostul dascăl refuză să dea prea multe detalii și se rezumă la a preciza că îngrășământul său lichid are în compoziție gunoi de bovine, dar și gunoi de la iepuri, porumbei sau găini. “Gunoiul este amestecat de la mai multe animale pentru că fiecare îngrășământ are modul lui de a acționa”, a explicat inventatorul.

Rețeta a ceea ce pare a fi un îngrășământ-minune este aprobată și, în plus, a fost recompensată cu numeroase premii naționale și internaționale, inclusiv de la prestigiosul Salon de Invenţii de la Geneva unde pentru descoperirea sa, dar şi pentru implicaţiile invenţiei în domeniul agriculturii, a fost recompensat cu medalia de argint.

Produsul a fost creat din pasiune, eu fiind la bază profesor de istorie. Bineînțeles că invenția nu a apărut de pe o zi pe alta, ci după ani întregi de documentări și experimente. În plus, fiind un legumicultor împătimit am vrut să scot un produs care practic să repare solurile unde au fost folosite ani la rând chimicale și mai ales, foarte important, să fie ecologic. Adică să putem proteja și animalele, păsările, albinele și nu în ultimul rând pe noi”, ne-a explicat inventatorul în expunerea produsului.

Produsul are un spectru larg de acțiune și poate fi folosit, în concentrații și, bineînțeles cantități diferite, de la flori în ghiveci până la grâu, porumb sau floarea soarelui.

 

Interesat? Poți cumpăra produsul chiar acum

FOLIAR, INSECTICID ,FUNGICID SI POLENIZATORUL FLORA-STIM,SĂNĂTATE CURATĂ PT.PLANTELE D-VOASTRĂ cu bani puțini și expediere rapidă prin FAN CURIER.

Shopping Cart